Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- علی زند وکیلی در اولین شب جشنواره سی و سوم موسیقی فجرد قطعه شیرازی باهار شیراز و رفتی را برای مخاطبان اجرا کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، کنسرت علی زند وکیلی در اولین شب سی و سومین جشنواره موسیقی فجر در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.

در این کنسرت سالن اصلی برج میلاد مملو از جمعیت بود و حضار با صدا زدن اسم این خواننده، وی را به اجرا دعوت کردند و بعد از دقایقی این خواننده روی صحنه آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی زند وکیلی در این کنسرت قطعات "فقط دعا کن"، "به سوی تو"، "عطر خاطره"، "آهسته آهسته"،"فریاد"، "شهزاده رویا"، "فصل زرد"،"لحظه شیرین"، "بی تابانه"، "جدایی"، "جانانه"، "لالایی"، "آب در آتش"، "آخرین رویا"، "سیه مو"، "رفتی" و قطعه شیرازی "باهار شیراز" را برای مخاطبان اجرا کرد.


صحنه اجرای زند وکیلی در جشنواره موسیقی فجر در عین سادگی اما در میان قطعات با پخش موادی در میان ابرهای سفید فضا را برای مخاطبان جذاب و دلنشین کرده و قطعات شنیدنی تر می شد.

همچنین در اجرای هر قطعه 5 صفحه بزرگ مانیتور وجود داشت که با پخش هر یک از قطعات مانیتورها تصاویری مرتبط با موضوع قطعات را پخش می کردند.

در اجرای قطعه "رفتی" همرمان با اجرای علی زند وکیلی کلیپ تصویری این خواننده که با حضور خود او در کلیپ ساخته شده است در صفحات مانتیور پخش می شد.

این خواننده همچنین در اجرای قطعات خود انرژی بالایی صرف کرده و با این کار مخاطبان را نیز هیجان زده کرد.

امید غفاریان، آیدین طالب زاده، سحاب علم، سینا علم، شایان ریاحی و افشین بابایی علی زند وکیلی را در این کنسرت همراهی می کردند.


مخاطبان بارها در این کنسرت با فریاد لالایی و آخرین رویا درخواست اجرای این قطعات را از علی زند وکیلی داشتند که این خواننده در جواب بیان می کرد که به همین زودی خسته شده اید؟ این روند ادامه داشت تا این دو قطعه در دقایق پایانی اجرا خوانده شد و مورد استقبال و هیجان مخاطبان قرار گرفت.

علیرضا افکاری، افشین مقدم، سپهر صابری، محمد زند وکیلی و سید محمود شبیری از مهمانان حاضر در این کنسرت بودند.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۱۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • (ویدئو) رکوردشکنی مدونا، یک و نیم میلیون نفر در کنسرت برزیل شرکت کردند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • بزرگداشت نیمای آواز ایرانی در چهل و ششمین نشست «آیین آواز»
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • ببینید | حرکت هماهنگ دختران شیرازی در کنسرت آقای خواننده